nieuws
nieuws
4

Thomas van Houwelingen werd door Trouw geciteerd over het ontbreken van vluchtelingenbescherming op Curaçao in een artikel over het toenemende aantal Venezolaanse vluchtelingen die per boot het eiland bereiken.

Lees meer >

Vlak voor het paasweekeinde, op donderdagavond 29 maart, werd door Everaert Advocaten voor de 10e maal de jaarlijkse gratis lezing voor afstuderende kunststudenten gehouden. In deze lezing leggen onze gespecialiseerde advocaten uit wat de voorwaarden zijn voor een Nederlandse verblijfsvergunning als zelfstandig kunstenaar.

Lees meer >

Vera Kidjan was op 24 maart 2018 te zien op het NOS journaal, waar zij uitleg gaf over de recente toename van Turkse kennismigranten in Nederland:

Lees meer >

Onze advocaten Eline van Deijck en Thomas van Houwelingen waren 17 maart 2018 te gast bij de Koreaanse studentenvereniging KSAN, waar zij een presentatie  gaven over de mogelijkheden voor een verblijfsvergunning na de studie. Naderhand was er gelegenheid voor de studenten om vragen te stellen over hun specifeke situatie. 

Lees meer >

WANNEER donderdag 29 maart 2018, start om 5 uur
WAAR Comedy Café, IJdok 89, 1013MM Amsterdam

Lees meer >

aanmelden nieuwsbrief

dhr.    mw.