nieuws
nieuws
22

Op 11 april 2017 heeft de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie een brief gestuurd aan de Tweede Kamer waarin hij uitlegt welke wijzigingen in het beleid hij wil aanbrengen om te voldoen aan de uitspraak Paposhvili.

Lees meer >

Eerder publiceerden wij een nieuwsartikel over de daling van het aantal geslaagden voor het inburgeringsexamen. We stelden daarin vast dat maar 33% van de inburgeringsplichtigen het examen haalde.

Lees meer >

Vanaf 5 april 2017 mogen expats met een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA) blijven doorwerken indien hun verlengingsaanvraag nog in behandeling is bij afloop van hun huidige vergunning.

Lees meer >

Kennismigranten, studenten en wetenschappelijk onderzoekers kunnen per 1 april 2017 als ondernemer aan de slag naast hun baan of studie. Voor deze datum hadden deze expats nog een aparte werkvergunning nodig als zij wilden werken buiten hun arbeidsaantekening om.

Lees meer >

Onlangs verscheen in de AB een commentaar van Bram van Melle op de uitspraak van de hoogste bestuursrechter over de toepassing van het Nederlands-Japans Handelsverdrag (AB 2017/100).

Lees meer >

aanmelden nieuwsbrief

dhr.    mw.