nieuws
nieuws
7

Vanaf 5 april 2017 mogen expats met een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA) blijven doorwerken indien hun verlengingsaanvraag nog in behandeling is bij afloop van hun huidige vergunning.

Wel moet aan de volgende voorwaarden zijn voldaan:

  • de verlengingsaanvraag is vóór afloop van de eerder verleende GVVA  door de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND) ontvangen
  • de werknemer blijft dezelfde werkzaamheden verrichten bij dezelfde werkgever; en
  • de werknemer heeft een VA-sticker (verblijfsaantekening) in zijn/haar paspoort laten plaatsen, waarop is aangetekend dat hij/zij mag blijven werken

Voor een VA-sticker moet je telefonisch een afspraak maken bij de IND. Kijk hier voor meer informatie. 

Meer informatie over de GVVA vind je hier, of je kunt contact opnemen met Marcel Reurs of Bram van Melle

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

aanmelden nieuwsbrief

dhr.    mw.