Deze website maakt gebruik van Cookies

We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Meer informatie vindt u in de privacyverklaring.

Ik ga akkoord met het plaatsen van cookies voor:

Noodzakelijke functionaliteiten en anonieme statistieken
nieuws
nieuws
7

De IND heeft recent op haar website de volgende tekst gepubliceerd bij de voorwaarden vervolgaanvragen na verblijfsvergunning voor verblijf bij Nederlands kind:

Onbepaalde tijd en Nederlander worden
Met de verblijfsvergunning voor verblijf bij minderjarig Nederlands kind kunt u géén aanvraag doen voor duurzaam verblijf, regulier onbepaalde tijd of EU-langdurig ingezeten. Ook kunt u niet de Nederlandse nationaliteit aanvragen.

Everaert Advocaten betwist de rechtmatigheid hiervan op dit moment bij de rechter.

Lees ook ons eerdere artikel over dit onderwerp.

Heeft u te maken met een dergelijke situatie: is uw naturalisatieverzoek afgewezen of niet ingenomen, of staat u op het punt om een naturalisatieverzoek in te dienen? Neem dan contact op met Barbara Wegelin of Elles Besselsen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

aanmelden nieuwsbrief

dhr.    mw.

Ik ben op de hoogte van en akkoord met de privacyverklaring