particulieren
nieuws

Maak een afspraak
U kunt telefonisch of per e-mail een afspraak maken met een van onze advocaten. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 752 32 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Of kom naar ons inloopspreekuur
U kunt er ook voor kiezen om naar ons inloopspreekuur te komen. U kunt elke dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur binnenlopen. Er is dan gelegenheid om maximaal 20 minuten met een van onze advocaten te spreken. Dit gesprek is gratis. Dit geldt alleen als u nog niet eerder met één van onze advocaten heeft gesproken. Is het probleem te complex om in 20 minuten te bespreken, dan betaalt u voor de extra tijd of u maakt een gewone afspraak buiten het inloopspreekuur.

Aantal geslaagden voor inburgeringsexamen met de helft gedaald

Sinds de wijzigingen in de Wet Inburgering van 2013 is het aantal mensen dat slaagt voor het inburgeringsexamen met de helft gedaald, meldt de Algemene Rekenkamer.

Lees meer >

Naturalisatie en optie (Nederlander worden)

Per 1 januari 2017 zijn de volgende legesbedragen van toepassing:

Lees meer >

Initiatiefwetsvoorstel openstelling dubbele nationaliteit

Passend in een globaliserende wereld hebben D66 en PvdA een initiatiefwetsvoorstel ingediend dat dubbele nationaliteit voor Nederlanders mogelijk maakt. De huidige uitzondering wordt met dit initiatiefwetsvoorstel hoofdregel.

Lees meer >

Barbara Wegelin op BNR nieuwsradio: stoppen met internationale adopties te kort door de bocht

Op 2 november 2016 bracht de Raad voor de Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (de RSJ) een advies uit aan de Staatssecretaris van Justitie over interlandelijke adopties.

Lees meer >

Ministers reageren op Ombudsmanrapport ‘Verlies Nederlanderschap’

De overheid informeert Nederlanders in het buitenland onvoldoende over de mogelijkheid het Nederlanderschap te verliezen.

Lees meer >