1

over ons

Everaert Advocaten staat in binnen- en buitenland bekend als het toonaangevende migratierechtkantoor in Nederland. Of het nu gaat om tijdelijk verblijf of om permanente vestiging, wij bieden juridische ondersteuning op maat. Ook voor aan migratie gerelateerde rechtsgebieden kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor Nederlands nationaliteitsrecht of internationaal personen en familierecht zoals adopties.

Lees meer >

Barbara Wegelin ging vorige week in discussie over de Europese vluchtelingencrisis met volkenrechtadviseur Professor André Nollkaemper en Tweede Kamerlid Malik Azmani (VVD) in de 7e editie van het Gerbrandydebat.

Lees meer >

Op 2 november 2016 bracht de Raad voor de Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (de RSJ) een advies uit aan de Staatssecretaris van Justitie over interlandelijke adopties.

Lees meer >

Vanaf 29 november 2016 wordt de intra-corporate transfer (ook wel concernoverplaatsing of intra-company transfer genoemd) (ICT) van sleutelpersoneel naar Nederland geregeld door Nederlandse wetgeving gebaseerd op de ICT-regeling van de EU.

Lees meer >

De overheid informeert Nederlanders in het buitenland onvoldoende over de mogelijkheid het Nederlanderschap te verliezen.

Lees meer >

Barbara Wegelin, advocaat bij Everaert Advocaten Immigration Lawyers is geïnterviewd door het Algemeen Dagblad en het Parool over de situatie van haar cliënten die HIV-positief zijn, in Nederland geen verblijfsstatus krijgen maar ook niet worden uitgezet.

Lees meer >

contact

Everaert Advocaten
IJdok 23
1013 MM  Amsterdam

routebeschrijving >>

T +31 (0)20 752 32 00
F +31 (0)20 752 32 01
E info@everaert.nl

aanmelden nieuwsbrief

dhr.    mw.